Piharakentaminen RKL Pellervolta Kuopion seudulla

Pyydä tarjous
Piharakennustyöt saat meiltä.

RKL Pellervo tarjoaa kattavat piharakentamisen palvelut Pohjois-Savossa ja koko Kuopion talousalueella. Rakennamme osaavasti ja monipuolisesti eri kokoisia pihoja, ensimmäisistä lapioniskuista aina viimeisiin silauksiin. Teemme ratkaisuja uudiskohteisiin, mutta laitamme myös vanhat pihat uuteen iskuun. Pihojen rakentamiseen kuuluu aina olennaisena osana suunnittelutyö, jossa voit olla mukana itse haluamissasi määrin. Tarvittaessa teemme työt "avaimet käteen" -periaatteella.

Piharakentamisen erityisasiantuntija

Piharakentamisen palvelumme kattavat kaikki piharakentamiseen liittyvät oheispalvelut. Teemme muun muassa kiveykset, salaojitukset ja maankaivuutyöt sekä perustamme ja kylvämme nurmikot. Saat juuri sellaisen pihan, mistä olet aina unelmoinut. 


Hyvin rakennettu piha kestää vuosia. Kiveykset, muurit ja kiviportaat ovat oikein tehtynä pitkäikäisiä, ja aidat sekä kaiteet pysyvät oikein kiinnitettynä suorassa kauan. Parhaimmatkin pihat tarvitsevat kuitenkin toisinaan kunnostusta.


Voit tilata meiltä kokonaisvaltaisen palvelun, jossa kaikki tehdään alusta alkaen, tai voit hyödyntää osaamistamme myös silloin, kun pihasi rakenteet kaipaavat vain hieman huoltoa. Piharakentamisen työt saat meiltä niin Kuopion kuin laajemmin Pohjois-Savon alueella.

Nosta talosi arvoa kauniilla pihalla

Hyvin rakennettu ja hoidettu piha voi olla yksi talon kohokohdista ja todellinen katseenkääntäjä. Piha on paikka, jossa on mukava
viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. 


Uudella, näyttävällä ja käytännöllisellä pihalla voit myös nostaa kiinteistösi arvoa huomattavasti. Mikäli talon tai kiinteistön myynti on ajankohtaista, kannattaa harkita pihan kunnostamista tai uuden rakentamista. Talon myyntihinta voi nousta huomattavasti enemmän kuin mitä pihanrakennus maksaa kokeneelta ja tehokkaalta toimijalta tilattuna.


Vilkaise kuvagalleriastamme, millaisia pihoja olemme tehneet!

Kuvagalleriaan

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä RKL Pellervoon, piharakentamisen asiantuntijaan. Ystävälliset ammattilaisemme selvittävät tarpeesi ja toiveesi ja tekevät kilpailukykyisen tarjouksen pihahankkeellesi. Mikäli sinulla on toiminnastamme tai palveluistamme kysyttävää, voit myös olla yhteydessä, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä