Maanrakennus RKL Pellervolta Kuopion seudulla

Yhteystietomme
Teemme monenlaisia rakennuspalveluita.

RKL Pellervo tarjoaa maanrakennuksen palveluita Pohjois-Savossa, koko Kuopion talousalueella. Nykyään suurin osa
rakennushankkeista vaatii maanrakennustyötä. Meiltä saat palvelut pienistä kaivuutöistä vaativiin kokonaisurakoihin asti, vankalla kokemuksella ja nykyaikaisella kalustolla toteutettuna. Kun tarvitset maanrakennustöiden toteuttajaa Kuopion alueella, ota yhteyttä yhteen alueen kokeneimmista toimijoista, RKL Pellervoon.

Maanrakennuksella luotettava perusta

Meillä, RKL Pellervolla, laadukkaaseen maanrakennukseen kuuluvat muun muassa riittävät maa-ainesten vaihdot, oikeiden kiviainesten käyttö sekä asianmukainen maan tiivistäminen.


Kun rakennusten maanrakennus- ja pohjatyöt tehdään huolellisesti, rakennuksesi voivat hyvin sukupolvien ajan. Kun maanrakennus tehdään alusta saakka oikein, ei maata tarvitse lähteä repimään uudestaan auki ennen aikojaan.


Tutustu tekemiimme maanrakennuksen töihin kuvagalleriassa.

Kuvagalleriaan

Tontin raivaustyöt

Olipa sinulla, taloyhtiölläsi tai yritykselläsi suunnitteilla uuden pihan tai laajemmille alueille rakentaminen, on puiden raivaus uudisrakentamisen tieltä monesti edessä. Saat RKL Pellervolta huolellisesti toteutetut ja nykyaikaisimmalla kalustolla tehdyt raivaustyöt. 


Tyypillinen tapa on raivata tontilta kaikki vanha pois. Mikäli kyseessä on esimerkiksi omakotitalon pihanrakennusta edeltävä raivaustyö, kannattaa kuitenkin miettiä hyvissä ajoin minkälaista pihaa on toteuttamassa. Tekemällä hyvän rakennussuunnitelman jo ennen raivausta, voi huomata, että tontilla onkin säilyttämisen arvoisia puita, jotka eivät haittaa tai jopa täydentävät suunnitelmia.


Kun tilaat RKL Pellervolta raivaustöitä uudisrakentamistarpeillesi, voit saada meiltä erittäin hyvän tarjouksen yhdistämällä maanrakennuksen ja piharakentamisen palvelut. Tällä tavalla voimme ottaa huomioon tulevan rakennussuunnitelman jo raivausvaiheessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä RKL Pellervoon, maanrakennuspalveluiden asiantuntijaan. Saat meiltä ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua, jonka tavoitteena on aina tontin omistajan sekä loppukäyttäjän tyytyväisyys. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme!

Ota yhteyttä